Δολοφονία Καρολάιν: «Ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας» εξετάζεται ο πιλότος

Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Γιατί πήραν με ελικόπτερο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από το μνημόσυνο της Καρολάιν

Must Read

Δείτε επίσης: «Εγώ σκότωσα την Καρολάιν!» – Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του στη μεζονέτα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος σύζυγος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε εκτάκτως με ελικόπτερο από την Αλόννησο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το μνημόσυνο της δολοφονημένης συζύγου του Καρολάιν, το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση για το έγκλημα που εκτυλίχθηκε μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη. Να σημειώσουμε ότι το ελικόπτερο της αστυνομίας χρησιμοποιείται σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, γεγονός που υποδηλώνει την κρισιμότητα της υπόθεσης.

Οι αρχές μετά από ενάμιση μήνα ερευνών έχουν στοιχεία τα οποία φέρεται να δείχνουν ότι το κίνητρο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά δεν ήταν η ληστεία. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν ότι το smartwach που φορούσε η άτυχη μητέρα η οποία δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού της είχε καταγράψει τους παλμούς της σε χρόνο που δεν ταιριάζει με την κατάθεση του συζύγου της. Επιπλέον, το καταγραφικό μηχάνημα στη μεζονέτα δείχνει ότι οι κάρτες μνήμες αφαιρέθηκαν σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει με το έγκλημα. Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών στο κινητό του πιλότου, η οποία έδειξε «δραστηριότητα» την ώρα που σύμφωνα με την κατάθεση του Αναγνωστόπουλου οι ληστές βρίσκονταν στο σπίτι.

Γλυκά Νερά

Μέχρι στιγμής η αστυνομία διατηρεί σιγήν ιχθύος και δεν έχουν δοθεί νεότερα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Με λιτή ανακοίνωση και όσο ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν ήδη στη ΓΑΔΑ, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Υπενθυμίζεται ότι επί ενάμιση μήνα οι αρχές δεν έβρισκαν κανένα στοιχείο από τους δράστες της ληστείας, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου, βρίσκονταν στη μεζονέτα για αρκετή ώρα. Αναπάντητα ερωτήματα στις έρευνες, περιπλέκουν την υπόθεση.

Γλυκά Νερά φέρετρο

Eρωτηματικά

Γιατί  δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της Καρολάιν; Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν τις φωνές της 20χρονης μάνας και άκουσαν μόνο τον σκύλο; Γιατί δεν έφεραν μαζί τους κολλητική ταινία και την ζήτησαν από τον πιλότο; Και τέλος, γιατί δεν κατέστρεψαν τα κινητά της Καρολάιν και του συζύγου της;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σίγουρα πολλοί δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This