Φρίκη: Αυτό το μήνυμα «ανέβασε» στο instagram ο πιλότος για την Καρολάιν αφού τη σκότωσε!

Το θέατρο των 38 ημερών και η εικόνα του «αγαπημένου ζευγαριού» που ήθελε να περάσει σε όλο τον κόσμο - Μία «ελληνική υπόθεση του αθλητή Πιστόριους»

Must Read

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε θέατρο όχι μόνο στην οικογένειά της Καρολάιν και στη δική του, αλλά και σε όλο τον κόσμο από την πρώτη στιγμή που βγήκε και μίλησε για την απώλεια της συζύγου του στους αστυνομικούς και στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Την υποκρισία και τις υποκριτικές του ικανότητες θα τις ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός του κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για ποιο λόγο δεν είχε ομολογήσει όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram μετά που την σκότωσε!

Το θράσος του και η παράνοιά του τόν οδήγησαν λίγες μόλις ημέρες μετά τη δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας, της μητέρας του παιδιού του, να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και να γράφει:

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου»

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε στις 16 Μαΐου, μόλις 5 πέντε ημέρες μετά την ημέρα που 32χρονος πιλότος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Στο «κάδρο» των αστυνομικών ο 32χρονος από την αρχή

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είπε πως βλέπουμε μια «ελληνική υπόθεση του αθλητή Πιστόριους».

Ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ ψαγμένο. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Καρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε».

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Το χρονικό

Οι αστυνομικοί έβαλαν από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των ερευνών τον 33χρονο πιλότο, χωρίς να διαρρέουν τίποτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι που διαπιστώθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ότι η εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο έδειχνε ότι περπατούσε μέσα στη μεζονέτα την ώρα που –σύμφωνα με την κατάθεσή του- βρισκόταν φιμωμένος και δεμένος.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι η κάρτα μνήμης στο καταγραφικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από την ώρα που είχε δηλωθεί η «ληστεία».

Τέλος, το βιομετρικό ρολόι του θύματος έδειξε ότι οι παλμοί της 20χρονης σταμάτησαν σε διαφορετική ώρα από εκείνη που έγινε η δολοφονία (κατά δήλωση του 33χρονου).

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

«Με έδιωξε από το κρεβάτι εκείνο το βράδυ»

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Όπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Συνεχίζοντας την φρικιαστική περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Εις βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχηματίζεται δικογραφία. Ο στυγερός καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, θα μεταφερθεί σήμερα στα δικαστήρια όπου και πιθανότατα θα ζητήσει αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This