Τι λέει ο εκπαιδευτής του πιλότου για την αντιγραφή της ληστείας στο σπίτι του (video)

Ο πιλότος αντέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την ληστεία του εκπαιδευτή του

Must Read

Για την άγρια ληστρική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του στο Αλεποχώρι και την οποία όπως αποδείχτηκε αντέγραψε ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν, μίλησε ο εκπαιδευτής του πιλότου.

Η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από μερικές μέρες, καθώς η διάρρηξη στο σπίτι του εκπαιδευτή και η ληστεία που ισχυριζόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι σημειώθηκε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, είχαν πολλά κοινά στοιχεία.

Αν και ο καθ’ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, είχε υποστηρίξει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν γνώριζε τίποτα για την επίθεση στο σπίτι του εκπαιδευτή του, αποδείχτηκε τελικά ότι έλεγε ψέματα. Όπως άλλωστε έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες αναζητώντας τους δολοφόνους της γυναίκας του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο εκπαιδευτής του πιλότου ξεκαθάρισε ότι όλοι στο αεροδρόμιο γνώριζαν για την βίαια ληστεία που εκτυλίχθηκε στο σπίτι τους πριν από τρία χρόνια, καθώς ο ίδιος και η συζυγός του νοσηλεύτηκαν βαριά τραυματισμένοι από τα χτυπήματα των δραστών: «Όλοι στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ» δήλωσε ο εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου.

Ο ίδιος μάλιστα περιέγραψε ότι μόλις άκουσε τον Μπάμπη να μιλάει για την επίθεση στη μεζονέτα σκέφτηκε ότι η υπόθεση ήταν παρόμοια με την δική του εμπειρία και ενημέρωσε την αστυνομία: «Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα “είναι το ίδιο”, για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές. Περιέγραψε τον αρχηγό, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια» τόνισε και υπογράμμισε ότι όλοι στο αεροδρόμιο έπεσαν από τα σύννεφα καθώς ο 33χρονος είχε «αγγελικό πρόσωπο»: «Όλοι στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών τον θεωρούσαν “γιό τους”» τόνισε.

Δείτε την συγκλονιστική περιγραφή του εκπαιδευτή για την ληστεία στο σπίτι του που είχε ίδια στοιχεία με τις περιγραφές του Μπάμπη:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This