«O ίδιος έπνιξα το σκυλί γιατί έπρεπε… » – Αυτή ήταν η Roxy που είχε υιοθετήσει η Καρολάιν

Must Read

Λίγους μήνες πριν δολοφονηθεί από τα χέρια του ανθρώπου που αγάπησε και εμπιστεύτηκε, η 20χρονη Καρολάιν που είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι και να του προσφέρει στέγη και στοργή.

Ήταν η μικρή Roxy που η Καρολάιν ευτυχισμένη πήρε στην αγκαλιά της για να μεγαλώσει σαν μέρος της οικογένειάς τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Ήταν ο σκύλος που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφού έπνιξε την 20χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της, πήγε στη συνέχεια και έπνιξε και το κουτάβι για να το κρεμάσει τελικά από την κουπαστή της σκάλας στη μεζονέτα.

«O ίδιος έπνιξα το σκυλί. Το έπνιξα γιατί έπρεπε να γίνω πιστευτός σε σας» απάντησε στους αστυνομικούς που τον ρώτησαν γιατί έπνιξε το κατοικίδιο. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή το γεγονός είχε προξενήσει εντύπωση στους αστυνομικούς αφού το ζώο είχε θανατωθεί σε διαφορετικό σημείο και στη συνέχεια κρεμάστηκε με το λουρί του. Αυτό σήμαινε ότι οι ληστές έπρεπε να ψάξουν να βρουν σε ποιο σημείο του σπιτιού ήταν το λουρί με το οποίο έβγαζαν τον σκύλο βόλτα, γεγονός που κίνησε υποψίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This