Δολοφονία Γλυκά Νερά: Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ακόλουθοι του 32χρονου στο Ιnstagram

Ποιοι και γιατί κάνουν follow έναν δολοφόνο;

Must Read

Εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η κατακόρυφη αύξηση των followers στο Instagram του 32χρονου πιλότου και καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, ακριβώς αμέσως μετά τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Από την ημέρα που ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε, οι ακόλουθοι στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έχουν «σπάσει» ρεκόρ.

Αυτή τη στιγμή οι followers του προφίλ του έχουν ξεπεράσει τους 18.000

Αψυχολόγητο θεωρείται από τους ειδικούς το γεγονός ότι, ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social χωρίς να ασχολείται με την πραγματική του ζωή ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό.

Είναι ενδεικτικό ότι, οι ζωές που παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν αποτυπώνουν με ρεαλισμό τα όσα ζει καθημερινά ένας χρήστης του Facebook και του Instagram.

Δύο ειδών ακόλουθοι

Αφενός είναι οι -πάντα- περίεργοι και αφετέρου οι άλλοι που μπήκαν στο προφίλ προκειμένου να τον καταραστούν και να εκφράσουν την οργή τους.

Από τα σχόλια φαίνεται ότι οι χρήστες τού εύχονται τα χειρότερα και τού εξαπολύουν βρισιές και κατάρες.

Η συγκεκριμένη κατηγορία ακόλουθων, πιθανότατα αναμένει μία εξέλιξη μέσω των κοινωνικών δικτύων από την πλευρά του 32χρονου, είτε να ανεβάσει κάτι είτε να απαντήσει σε κάτι, και για αυτόν τον λόγο επιλέγουν να τον ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This