Τετάρτη 4/8/2021

Ξάνθη: Έρευνες για ανώμαλο που παρενοχλεί ανήλικες μαθήτριες!

Εκτενείς αναζητήσεις, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανώμαλου που παρενοχλεί ανήλικες μαθήτριες, διεξάγουν τα τελευταία 24ωρα οι διωκτικές αρχές της Ξάνθης.

Τα κορίτσια, απολάμβαναν την βόλτα τους το βράδυ της Παρασκευής, όταν αντιλήφθηκαν ότι τις ακολουθούσε ένας άνδρας και τάχυναν τον βηματισμό τους προσπαθώντας να απομακρυνθούν. Όμως, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, αυτός άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους έχοντας βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του.

Αμέσως ενημέρωσαν τους γονείς τους και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον άγνωστο που, σύμφωνα με τις περιγραφές, είναι εύσωμος, μετρίου αναστήματος, με κοντά μαλλιά και φορούσε μπλε μπλούζα. Πλέον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή της δημοτικής αγοράς Ξάνθης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ