Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί έψαχνε ο 32χρονος πιλότος στο κινητό του για τον δράκο της Νέας Σμύρνης;

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες λεπτομέρειες

Must Read

Αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα του 32χρονου πιλότου σε βάρος της 20χρονης συζύγου του.

Η ψυχρότητα και ο τρόπος που αντιμετώπισε τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, δείχνουν από μόνα τους πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε συγκεκριμένες κινήσεις και δεν δίστασε να τα σκηνοθετήσει όλα για να μην φανεί ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έκανε κάποιες ύποπτες κινήσεις με το κινητό του.

Τι έβλεπε ο πιλότος στο κινητό του

  • Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Μαΐου, ο κατ΄ομολογίαν δολοφόνος πέρασε 17 λεπτά στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας, χαζεύοντας στο κινητό του
  • Μεταξύ άλλων, στις 00:24 «επισκέφθηκε» ενημερωτική ιστοσελίδα και διάβασε αναλυτικό κείμενο για τον «δράκο» της Νέας Σμύρνης
  • Το ερώτημα είναι γιατί ο δολοφόνος της Καρολάιν διάβαζε γι’ αυτήν την ιστορία. Ήταν συγκυριακό γεγονός ή όχι;

Αυτός ήταν ο «δράκος» της Νέας Σμύρνης

Στις αρχές Μαΐου μία κοπέλα ανήρτησε video στο προφίλ της στο Facebook, καταγγέλλοντας έναν 22χρονο. Στο video διακρινόταν αρχικά η ίδια να φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να ανοίγει την πόρτα.

Αφού μπήκε μέσα και την έκλεισε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πλησίασε ο 22χρονος. Ο νεαρός σάτυρος (είχε σε κοινή θέα το μόριό του) έφτασε στην πόρτα και αφού διαπίστωσε πως είναι κλειστή, αποχώρησε.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο video φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», είχε γράψει η κοπέλα.

Ο επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This