Σαν σήμερα η βόμβα που ήθελε νεκρό τον Χρυσοχοΐδη και σκότωσε τον υπασπιστή του (video)

Το ασυνόδευτο δέμα περιείχε τον φονικό εκρηκτικό μηχανισμό

Must Read

Ήταν τέτοια μέρα, 24 Ιουνίου, το 2010 όταν πακέτο με εκρηκτικό μηχανισμό φτάνει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως στη Λεωφόρο Κατεχάκη. Το δέμα σκοτώνει ακαριαία τον 52χρονο υπασπιστή του Γιώργο Βασιλάκη (αστυνομικός υποδιευθυντής τότε), με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά.

«Κάποιοι άνανδροι δολοφόνησαν απόψε έναν ικανό κι έντιμο αξιωματικό. Έναν οικογενειάρχη πατέρα 2 παιδιών. Δηλώνουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες, τις γειτονιές και τις πόλεις μας ασφαλείς. Οι άνανδροι δολοφόνοι θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη για να δικαστούν σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους. Προσωπικά έχασα έναν πολύτιμο φίλο και αγαπημένο μου συνεργάτη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις Χρυσοχοΐδη.

Η έκρηξη της φονικής βόμβας προήλθε από το άνοιγμα του δέματος, όπως είχε τότε αποφανθεί ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσαύτης.

*Στη φωτογραφία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον δολοφονημένο υπασπιστή του, Γιώργο Βασιλάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This