Αυτός είναι ο 38χρονος που βίαζε ανήλικο παιδί στην Κέρκυρα

Η μορφή του «τέρατος»

Must Read

Ένα περιστατικό που είχε μείνει μακριά από τη δημοσιότητα έγινε γνωστό σήμερα από την αστυνομία, με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας ενός 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στην Κέρκυρα για «βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη».

Πρόκειται για τον ΦΑΚΙΟΛΑ Μιχαήλ – Κωνσταντίνο – Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 31-05-1983 στην Κέρκυρα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. δεν περιλαμβάνονται στοιχεία ούτε για το πότε και που έγιναν οι αποτρόπαιες πράξεις και ούτε το φύλο και η ηλικία του παιδιού (αναφέρεται μόνο πως είναι κάτω ων 12 ετών).

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfupress.com, τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο είχαν συμβεί αρκετούς μήνες πριν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This