Χειροπέδες σε 20χρονο στην Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης κατέληξε ένας 20χρονος, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στήθηκε επιχείρηση και εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος κόμβου Γηροκομείου) ένα ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Ωστόσο, ο νεαρός οδηγός, αντί να υπακούσει στο νεύμα τους, ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν επτά μετανάστες

Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, όμως ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός, για να ακινητοποιηθεί λίγα μέτρα πιο μακρυά. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκαν συνολικά επτά αλλοδαποί, δύο εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This