Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η επόμενη μέρα για τη μικρή Λυδία – Σήμερα η απόφαση για την επιμέλειά της

Τι επικαλούνται οι δύο οικογένειες που ζητούν την επιμέλεια

Must Read

Σήμερα, Δευτέρα 28/6, κρίνεται το οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, δηλαδή ποιος θα αναλάβει την προσωρινή της επιμέλεια.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων μέσα στις επόμενες ώρες θα κάνει γνωστό με ποια από τις δύο οικογένειες, είτε της άτυχης 20χρινης, είτε του 32χρονου καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, θα ζήσει -έστω και προσωρινά- το 12 μηνών βρέφος.

Σήμερα αναμένεται η έκδοση της απόφασης της Εισαγγελέως Ανηλίκων σχετικά με την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας είτε στην οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν, είτε στην οικογένεια του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του.

Τι γίνεται σε περίπτωση διαφωνίας με την απόφαση

Η απόφαση που θα εκδώσει η εισαγγελέας ανηλίκων σήμερα έχει ισχύ 30 ημερών

  • όποια πλευρά διαφωνήσει μπορεί να προσφύγει στις δικαστικές αρχές
  • η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα σε αυτήν την προθεσμία, να την εισάγει στο ακροατήριο

Το δικαστήριο θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας

Αποκλειστική επιμέλεια ζητά η οικογένεια της Καρολάιν

Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς, ως γνωστό, έχει αιτηθεί την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας. Μέσω του δικηγόρου τους έχουν κάνει σαφές πως στην Αλόννησο όπου ζουν η Λυδία θα έχει τη στήριξη όλου του κοινωνικού περίγυρου που άλλωστε λάτρευε την Καρολάιν. Παράλληλα, το παιδί θα μπορεί να βλέπει και τους άλλους της παππούδες οι οποίοι επίσης διατηρούν σπίτι στην Αλόννησο.

«Συνεπιμέλεια» ζητούν οι γονείς του κατηγορουμένου

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν καταθέσει αίτημα για από κοινού επιμέλεια, προκειμένου το παιδί να διαμένει από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο μαζί τους στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι μήνες στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν.

Συνήγορος δολοφόνου της Καρολάιν:«Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί»

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναφέρθηκε στη σημερινή απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, και είπε πως «ο 32χρονος πιλότος θέλει η μικρή να μεγαλώσει στο καλύτερο οικογενειακό περιβάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης μίλησε και για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την απαίτηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να πληρώσει η μητέρα της Καρολάιν το φέρετρο της άτυχης 20χρονης, λέγοντας ότι «αυτά είναι εκτός πραγματικότητας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Έτοιμες για προσφυγή και οι δύο οικογένειες

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο οικογένειες είναι έτοιμες για προσφυγή, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Πάντως, σύμφωνα με ειδικούς, στα πρώτα χρόνια της ζωής του το παιδί χρειάζεται ένα σταθερό περιβάλλον να μεγαλώσει και όχι μισό – μισό, ειδικά όταν η μια οικογένεια είναι στην Αθήνα και η άλλη στην Αλόννησο.

Αναφορικά με τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι είναι στη φυλακή, ο 33χρονος πιλότος τη διατηρεί ακόμα. Θα τη χάσει οριστικά όταν καταδικαστεί αμετάκλητα από το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This