«Τα αίματα έτρεχαν ποτάμι» – Δραπέτης ψυχιατρείου ο 54χρονος που μαχαίρωσε περαστικούς στου Ζωγράφου (video)

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις σκηνές τρόμου

Must Read

Σοκ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Ζωγράφου μετά την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι ενός 54χρονου άνδρα σε περαστικούς.

Πρόκειται για έναν 54χρονος, ο οποίος είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020 και οποίος επιτέθηκε με μανσέτα σε τέσσερις διερχόμενους πολίτες στην Οδό Κουσίδου στου Ζωγράφου.

Ο δραπέτης του ψυχιατρείου βρισκόταν σε αμόκ και άρχισε να μαχαιρώνει όποιον πετύχαινε στο διάβα του. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας άνδρας που δέχτηκε μαχαιριές στα πλευρά. Και οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πράξη του μετέβη στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη από όπου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε, ζητώντας να πάνε να τον συλλάβουν. Πράγματι, ο 54χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που αντίκρισαν ενώ πελάτες και θαμώνες κομμωτηρίου περιγράφουν στο thetoc.gr πώς βοήθησαν έναν μαχαιρωμένο, θύμα της επίθεσης. «Τα αίματα έτρεψαν ποτάμι» περιέγραψε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This