Αυστηρός γονέας δηλώνει ο πα-τέρας της 19χρονης!

Στο απολογητικό του υπόμνημα ρίχνει ευθύνες στη σύζυγο του υποστηρίζοντας ότι του έκρυβε πληροφορίες για την κόρη του.

Must Read

Παρά τα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του, ο πατέρας της 19χρονης αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό και αφήνει αιχμές εναντίον της συζύγου του, χαρακτηρίζοντας τες ως «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών της φερόμενης ως παρούσης κόρης μου».

Στην απολογία του ο πα-τέρας αρνήθηκε πως βίαζε επί σειρά ετών την κόρη του και ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαζί της.

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα σοκαριστικά κατέθεσε η 19χρονη: Άφθονο ξύλο και συνεχείς απειλές για τη ζωή της – Από τα 11 τη βίαζε ο πατέρας της!

Επίσης, ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο δίδυμος αδελφός και η σύζυγος του, προκειμένου να αποδειχθεί «η μία και μοναδική αλήθεια ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής, πατέρας ότι δούλευα σκληρά για την οικογένεια μου», όπως ισχυρίστηκε.

«Είναι αδιανόητο, πραγματικά και νομικά αδύνατο να βιάζεται η κόρη μου από τα 11 έτη και να μην έχει εξομολογηθεί το τραυματικό και κακοποιητικό γεγονός είτε στην μητέρα της, είτε στο δίδυμο αδερφό της είτε στη λογοθεραπεύτρια της, είτε σε κάποια φίλη της, είτε σε δημόσια αρχή ή δομή» ανέφερε.

Απολογούμενος υποστήριξε ότι λόγω ιατρικού προβλήματος δεν θα μπορούσε να έχει βιάσει την κόρη και ζήτησε να μην προφυλακιστεί ισχυριζόμενος πως δεν αποτελεί κίνδυνο και απειλή για την κοινωνία.

«Είναι δεδομένο ότι ως πατέρας επιχειρούσα να έχω τον έλεγχο των εφήβων παιδιών μου, ετύγχανα αυστηρός αλλά ουδέποτε μετείλθα σωματικής βίας σε βάρος τους και ουδέποτε υπήρξα βιαστής, άλλως πατέρας – τέρας όπως παρουσιάζομαι», υποστήριξε.

Όμως δεν έπεισε την 16η Τακτική Ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του μαζί με τον απότακτο αστυνομικό που την είχε εξωθήσει στην πορνεία.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ρίχνει ευθύνες στη σύζυγο του υποστηρίζοντας ότι του έκρυβε πληροφορίες για την κόρη του.

«Η σύζυγός μου αν και γνώριζε τις κινήσεις της, φρόντιζε εντέχνως να με παραπλανά και να μου αποκρύψει την αλήθεια. Είχα εκφράσει πλειστάκις την ανησυχία μου για τις επαφές της με κάποιον D. και η σύζυγος μου με διαβεβαίωνε ότι πρέπει να διαχειριστεί το θέμα η λογοθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής Ρ.Γ.», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε:

«Η εν λόγω καταγγελία είναι πασιφανώς εκβιαστική και εκπορεύεται από σκοτεινά κίνητρα Και θεωρώ ότι ο ρόλος της συζύγου μου τυγχάνει πολλαπλώς ύποπτος, αφού αυτή είχε στενές επαφές με τον προαγωγό της κόρης μου αστυνομικό και σε κάθε περίπτωση αν δεν υπεθαλπτε έκνομες ενέργειες, είχε γνώμης αυτών».

Νωρίτερα ο συνήγορός του Ευάγγελος Ναούμης είχε δηλώσει πως η γυναίκα του υπέθαλπε τις έκνομες ενέργειες του αστυνομικού.

«Ο κατηγορούμενος πιστεύει ότι η ανάκρισις θα καταδείξει το ψευδεπίγραφο της καταγγελίας της παθούσας κόρης του αλλά και θα φωτίσει τον ύποπτο ρόλο της συζύγου του σε αυτή την τραγική υπόθεσιν. Η σύζυγός του αν δεν υπέθαλπε είχε γνώση των έκνομων ενεργειών του προαγωγού αστυνομικού και τον ίδιον επί μακρόν τον είχε παραπλανήσει σχετικά με την διαβίωσιν της κόρης τους και τις περίεργες επαφές και σχέσεις της με οργανωμένα κυκλώματα πορνείας» δήλωσε ο κ. Ναούμης.

Η κατάθεση της μητέρας της 19χρονης

Στις αιχμές που αφήνει εναντίον της ο σύζυγος της, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς η μητέρα της 19χρονης στην κατάθεση της στους αστυνομικούς.

Όπως είπε, η κόρη της εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα της, ειδικά από την ηλικία των 16 ετών και έπειτα, οπότε και οι καυγάδες τους ήταν καθημερινοί.

«Και τα δύο παιδιά μάλωναν με τον πατέρα τους, αλλά ειδικά η Δέσποινα μάλωνε συνέχεια… Γενικά, είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι και η Δέσποινα, πριν ένα μήνα δεν άντεξε άλλο και έφυγε. Για να καταλάβετε πόσα προβλήματα υπήρχαν, κάποια στιγμή του είχα πει να πάει να δει ένα ψυχολόγο και αυτός μου έλεγε ότι δεν είναι τρελός και ότι εμείς πρέπει να πάμε για μας δει γιατρός» κατέθεσε.

Μάλιστα από τότε που έφυγε η κόρη της από το σπίτι τους, πριν περίπου ένα μήνα, της έλεγε να μην αποκαλύψει στον πατέρα της που διαμένει γιατί δεν ήθελε να τον δει.

Ως προς τη σχέση της με τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ανέφερε ότι δεν ήξερε αν περνάει καλά η κόρη της και ότι την 10-7-2021 που πήγε στο σπίτι του, κατόπιν τηλεφωνήματος του, ο ίδιος της αποκάλυψε ότι τη χτύπησε ρίχνοντας της ένα χαστούκι. «Τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι νευρίασε, γιατί την είδε με δύο νεαρούς έξω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα ήρθαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και μετά πήγαμε στο Τμήμα της Ηλιούπολης», ανέφερε.

Συλλογικότητες στο πλευρό της 19χρονης

Έξω από το κτίριο της Ευελπίδων όπου θα απολογούνταν ο πατέρας, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι συλλογικοτήτων.

«Είμαστε πολλές, δεν κάνουμε ησυχία, το κράτος θα το κάψουμε μαζί με την πατριαρχία» έγραφε ένα πανό, ενώ φώναξαν συνθήματα όπως: «Ούτε Καρολάιν, Δήμητρα, Ελένη καμία άλλη δολοφονημένη».

«Καμία μόνη στην έμφυλη βία και την πατριαρχία» ανέφεραν τα τρικάκια που πέταξαν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This