Βίντεο-σοκ με μητέρα στα Σεπόλια που προσπαθεί να πνίξει την 4χρονη κορούλα της (video)

Κάμερα ασφαλείας του πρώην τσάκωσε την επίδοξη Μήδεια

Must Read

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί το σοκαριστικό βίντεο που έχει καταγράψει τη σκοτεινή πλευρά μιας μητέρας στα Σεπόλια, η οποία προσπάθησε να πνίξει το ίδιο της το παιδί φράζοντάς του με τα χέρια το στόμα, προκειμένου να σταματήσει να κλαίει.

Ηδη το επίμαχο υλικό, που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, όπου η μητέρα θα κληθεί να λογοδοτήσει για τη βάναυση κακοποίηση του 4χρονου παιδιού της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το protothema.gr, την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την αποτρόπαια πράξη είχε εγκαταστήσει στο δωμάτιο του παιδιού ο πρώην σύντροφός της, καθώς είχε σοβαρές υποψίες ότι η πρώην σύντροφός του κακοποιεί το δύο ετών παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, αλλά και το 4χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι έξι ετών που έχει η γυναίκα από τον πρώτο της γάμο.

Oταν ο πατέρας είδε με τα μάτια του το υλικό, έπαθε σοκ, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους. Η μητέρα πήγε στο κρεβάτι του 4χρονου κοριτσιού για να ψάξει έναν αναπτήρα που είχε χάσει, όμως σπρώχνοντάς το εκείνο άρχισε να κλαίει. Τότε εκείνη, αντί να το ηρεμήσει, του έκλεισε με τα χέρια της το στόμα. Το παιδάκι, μη μπορώντας να αντιδράσει, φαίνεται στο βίντεο να χτυπά τα ποδαράκια του για να απελευθερωθεί και να αναπνεύσει. Επίσης, η άσπλαχνη γυναίκα ζήτησε, φωνάζοντας στο κοριτσάκι με έντονο ύφος, να πάψει να κλαίει, το χαστούκισε και όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν σταματά το κλάμα, τότε έβαλε το χέρι της στο στόμα του, πιέζοντάς το για αρκετή ώρα. Η μικρούλα ξέσπασε σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακουγόταν, ενώ τίναζε παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.

Τρέχοντας ο πρώην σύντροφος της επίδοξης Μήδειας κατήγγειλε τη βιαιότητα και κατέθεσε το επίμαχο βίντεο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών αλλά και στον εισαγγελέα Ανηλίκων. Παράλληλα στη μήνυσή του ο πατέρας αναφέρει: «Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του παιδιού:

https://www.youtube.com/watch?v=JJdtEp-3xcw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This