Πέμπτη 29/7/2021

Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκους δουλεμπόρους καταδιώκει το Λιμενικό!

Οι διακινητές μετέφεραν από τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και από εκεί στη Λευκάδα

Αποκαλυπτικό για την δράση των Τούρκων δουλεμπόρων είναι το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Στο βίντεο φαίνεται σκάφος του Λιμενικού να καταδιώκει δουλεμπορικό, ανοιχτά της Λευκάδας. Ακόμη και οι προειδοποιητικές βολές που έριξαν δεν πτόησαν τους δουλέμπορους, που ανέπτυξαν ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα για να ξεφύγουν.

Όταν είδαν πως αυτό δεν ήταν δυνατόν, ένα από τα μέλη του κυκλώματος πέφτει στη θάλασσα στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης. Τελικά το σκάφος σταμάτησε και έγιναν 12 συλλήψεις (Τούρκων, Ουκρανών, Ιρακινών και Ελλήνων). Το διευθυντήριο του δουλεμπορικού κυκλώματος ήταν στην Τουρκία, όπως αποκάλυψε η έρευνα των Αρχών.

Οι διακινητές μετέφεραν από τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και από εκεί στη Λευκάδα, όπου με σκάφη τους περνούσαν στην Ιταλία, με ταρίφα 6.000 ευρώ το κεφάλι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ