Τέρας! Χτύπησε ξανά τη γυναίκα του που την είχε αφήσει ανάπηρη από το ξύλο

Must Read

Ιχνος ανθρωπιάς δεν είχε ένας 48χρονος Ελληνας στην Έδεσσα, ο οποίος δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει αλύπητα την 50χρονη σύζυγό του, παρότι την είχε αφήσει ανάπηρη εδώ και τέσσερα χρόνια! Η βάναυση κακοποίηση της άτυχης γυναίκας από τη Σερβία τον οδήγησε για δεύτερη φορά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Αστυνομία ενημερώθηκε για τον ξυλοδαρμό από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας στις 9 Μαρτίου 2020. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της η 50χρονη δεν κατάφερε να δώσει κατάθεση και το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε με κλοτσιές και γροθιές στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Αρχικά η υπόθεση παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Εδεσσας. Ομως, όταν διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία η έγγραφη αναφορά του νοσοκομείου, που ανέφερε ότι η παθούσα έπρεπε να χειρουργηθεί για την αποκατάσταση των τραυμάτων που της είχε προκαλέσει ο κατηγορούμενος και ότι η σωματική βλάβη ήταν βαριά, ακολούθησε κύρια ανάκριση και ο 48χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι και το 2017 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών επειδή είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να υποστεί αναπηρία σε ποσοστό 60% και να χρειάζεται βοήθεια ακόμη και για τις στοιχειώδεις ανάγκες της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This