Χειροπέδες σε 21χρονο στην Χερσόνησο Κρήτης που βίασε 26χρονη τουρίστρια

Must Read

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, στην Κρήτη, η είδηση ότι μία 26χρονη κοπέλα, που πήγε στο νησί για διακοπές, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 21χρονο.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι ενώ το βράδυ της Πέμπτης έπινε το ποτό της σε γνωστό μπαρ, την πλησίασε ένας 21χρονος και αμέσως έπιασαν κουβέντα. Ωστόσο, στην συνέχεια, την πήρε μαζί του και πήγαν σε ερημικό μέρος όπου τη βίασε.

Μετά το αρχικό σοκ, η 26χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Άμεση ήταν και η κινητοποίηση των Αρχών, που εντόπισαν τον 21χρονο και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This