Και ο τράπερ Leon στη σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ και άρπαξε 1.000.000 ευρώ (video)

Mία ημέρα μετά τη σύλληψή του, ο 26χρονος τράπερ ανέβασε στο διαδίκτυο το νέο του τραγούδι!

Must Read

Ο 26χρονος τράπερ Leon ήταν ένα από τα μέλη της σπείρας που ανατίναζε τα ATM τραπεζών σε περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την περασμένη Πέμπτη από την Ασφάλεια Αττικής. Χθες, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας των πέντε μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που τους τελευταίους μήνες τίναξε στον αέρα, με τη χρήση εύφλεκτων αερίων και εκρηκτικών υλών, συνολικά 27 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων και άρπαξε περίπου 1.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους: 1) Πασιανίδη Στυλιανό του Βασιλείου και της Ελσας, γεννηθέντα στις 24/10/1999 στην Αθήνα, 2) Μπούκλη Νικηφόρο του Σταματίου και της Πωλίνας, γεννηθέντα στις 24/2/1995 στη Νίκαια, 3) Μουργκουλιάνη Αλέξανδρο του Εδουάρδου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 10/11/1994 στην Αθήνα, 4) Lazgiyan Yeghishe του Bahram και της Lamara, γεννηθέντα στις 1/5/1996 στην Αρμενία και 5) Δανιηλίδη Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Ολγας, γεννηθέντα στις 4/11/1996 στην Αθήνα. Ανάμεσα στα μέλη της σπείρας ήταν και ο 26χρονος Νικηφόρος Μπούκλης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός ως τράπερ με το όνομα Leon.

https://www.youtube.com/watch?v=0Q9paprkR-I

Χλιδάτη ζωή

Οι πέντε συλληφθέντες ζούσαν χλιδάτη ζωή, αγοράζοντας πολυτελή οχήματα αξίας ακόμη και 100.000 ευρώ, τα οποία επιδείκνυαν στα social media. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τη σύλληψή του, ο 26χρονος τράπερ ανέβασε στο διαδίκτυο το νέο του τραγούδι!
Στο βιντεοκλίπ φαίνονται κουκουλοφόροι, οι οποίοι σκορπούν στο έδαφος δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και επιδεικνύουν ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο, ενώ ένας κρατάει πιστόλι στο χέρι.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Solo», τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο κατηγορούμενος τράπερ, έχει εξασφαλίσει πάνω από 2.000 like στο Youtube, αλλά και δηκτικά σχόλια λόγω της σύλληψής του. Το προφίλ του στο Instagram έχει 7.000 ακόλουθους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας του έβαλαν χειροπέδες στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, όπου τον εντόπισαν μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης. Ο πέμπτος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This