Ποια ήταν τα κίνητρα της άγρια δολοφονίας του ταξιτζή στην Ηλεία;

Εφαγαν» ταξιτζή (αδελφό γνωστού επιχειρηματία) μέσα στο σπίτι του

Must Read

Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Αστυνομία για να εντοπίσει τον δράστη της στυγερής δολοφονίας ενός ταξιτζή μέσα στο σπίτι του στο χωριό Καπελέτο, που συγκλονίζει την Ηλεία. Ο 59χρονος Κώστας Τσάχαλος, αδερφός του επιχειρηματία Θανάση Τσάχαλου, που διατηρεί εταιρία με αγροτικά προϊόντα, δέχτηκε φονικά χτυπήματα στο κεφάλι με ξύλινο αντικείμενο (πιθανόν πόδι καρέκλας) από έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής, άνδρα, ο οποίος αναζητείται.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Κάτοικοι του χωριού κατέθεσαν στις Αρχές ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης είδαν έναν ψηλό άντρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα, να περιφέρεται ύποπτα έξω από το σπίτι του άτυχου οδηγού ταξί. Λίγο αργότερα άκουσαν μέσα από το σπίτι θορύβους σαν να γινόταν μάχη και αμέσως μετά ακολούθησε σιωπή. Τότε είδαν τον άγνωστο να φεύγει γρήγορα από την κεντρική είσοδο, κρατώντας δύο τσάντες, ενώ κλείδωσε και την πόρτα για να καθυστερήσει την Αστυνομία!

Φοβούμενοι τα χειρότερα, καθώς πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του 59χρονου, ειδοποίησαν γρήγορα την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον άτυχο άνδρα να κείτεται στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ από το κεφάλι του έτρεχε αίμα και το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο από τα δυνατά χτυπήματα. Ο Κώστας Τσάχαλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου δεν άντεξε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αδίστακτος δράστης σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο, αφού η πόρτα στο ισόγειο ήταν κλειδωμένη, και μπήκε στο εσωτερικό από τις μπαλκονόπορτες, τις οποίες ο 59χρονος είχε αφήσει ανοικτές λόγω ζέστης. Ο δολοφόνος κρατούσε δύο τσάντες οι οποίες, ενδεχομένως, περιείχαν τα χρήματα που λείπουν από το σπίτι του αδικοχαμένου ταξιτζή και διέφυγε προς τα χωράφια, ενώ στον δρόμο πέταξε το φονικό αντικείμενο.

Κίνητρο

Η άγρια δολοφονία του Κώστα Τσάχαλου έχει σημάνει σε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ., που εξετάζει το ενδεχόμενο ο 59χρονος να αντιλήφθηκε την παρουσία του εισβολέα και εκείνος να τον σκότωσε για να διαφύγει.

Ενα σενάριο που εξετάζεται, είναι να μην πρόκειται για ληστεία μετά φόνου από δράστη άγνωστο στο θύμα, αλλά από άνθρωπο τον οποίο γνώριζε καλά ο 59χρονος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο δολοφόνος να είναι αλλοδαπός, καθώς στην ευρύτερη περιοχή ζουν πολλοί μετανάστες, οι οποίοι εργάζονται σε καλλιέργειες φράουλας, πατάτας και καρπουζιού.

Ταυτόχρονα, εξετάζεται αν η άγρια δολοφονία συνδέεται με την προηγούμενη διάρρηξη στο σπίτι του 59χρονου, απ’ όπου είχαν κλέψει το κινητό του. Μάλιστα, στις 22 Ιουλίου ο ταξιτζής είχε γράψει στο Facebook: «Ενημερώνω τους φίλους ότι έχει κλαπεί το κινητό μου και εάν ήρθε κάποιο μήνυμα ή άλλη δημοσίευση στο facebook δεν έχει γίνει από εμένα».

Στο μεταξύ, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι που βρέθηκε αναστατωμένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This