«Δεν ήθελα να τραυματιστεί κανείς»: Τι κατέθεσε ο τράπερ που ανατίναζε ΑΤΜ

Ζήτησε την επιείκεια δικαστών και εισαγγελέων και δήλωσε ότι δεν είναι κακός άνθρωπος

Must Read

Στη σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ τραπεζών, με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ, συμμετείχε και ο 26χρονος τράπερ Don Leon, ο Νικηφόρος Μπούκλης όπως είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμό του, που είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Σε βάρος του τράπερ και των συνεργατών του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστειών, διακεκριμένων κλοπών και απόπειρες αυτών, εκρήξεις κατά συναυτουργία και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, πλαστογραφιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος συνεργάστηκε αμέσως με τις Αρχές και εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας συγνώμη στην κατάθεσή του και ότι δεν ήθελε να πάθει κανείς τίποτα, γι’ αυτό και προστάτευε τους φύλακες που μπορεί να βρίσκονταν στο σημείο που «χτυπούσε» η σπείρα.

Παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στο χτύπημα στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Λάρυμνα Φθιώτιδας, λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2021, ενώ αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο περιστατικό όπου έπεσαν πυροβολισμοί με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στο Περιστέρι. Στην κατάθεσή του δεν έδωσε κανένα όνομα, λέγοντας ότι «δεν θέλω να σας πω με ποιους άλλους ήμουν».

Μάλιστα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι κάτω από τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου του έχει κρυμμένο ένα πιστόλι GLOCK, «καθαρό» όπως ανέφερε, που το αγόρασε για τα γυρίσματα βιντεοκλίπ τραγουδιού του. Τέλος ζήτησε την επιείκεια των δικαστών και των εισαγγελέων και δήλωσε ότι δεν είναι κακός άνθρωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This