Έβριζε και έφτυνε τη σύντροφό του στην παραλία! – Την έσωσε μια παρέα Πατρινών

Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από τα πρόσφατα φρικιαστικά εγκλήματα

Must Read

Σοκάρει η σοβαρή καταγγελία για ένα περιστατικό έμφυλης βίας που είδε το φως της δημοσιότητας από μια ομάδα Πατρινών, οι οποίοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο Κάτω Σαμικό Ηλείας.

Οπως περιγράφουν, είδαν και άκουσαν μια γυναίκα να πέφτει θύμα λεκτικής επίθεσης από τον σύντροφό της και παρενέβησαν σωτήρια, καθώς υπήρχε κίνδυνος για βίαιο ξέσπασμα, με απρόβλεπτη εξέλιξη. Η καταγγελία λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς οι μνήμες είναι ακόμη νωπές από τα πρόσφατα φρικιαστικά εγκλήματα εις βάρος γυναικών, με τελευταίο αυτό της άτυχης Γαρυφαλλιάς.

Οπως κατήγγειλαν σε τοπικά μέσα οι τέσσερις Πατρινοί, όλα έγιναν στο δάσος του Κάτω Σαμικού, όπου είχαν πάει για κάμπινγκ. «Σε απόσταση λίγων μέτρων από τις δικές μας σκηνές, διαπιστώσαμε πως ένας άνδρας (43 χρόνων) έβριζε με χυδαίο τρόπο την πολύ νεότερη σύντροφό του» αναφέρουν. Οπως λένε, η κοπέλα μπροστά στη συμπεριφορά του άνδρα «ήταν ήρεμη, σχεδόν απαθής και το μόνο που του έλεγε, με μειλίχιο τρόπο, ήταν πως “από χθες με προσβάλλεις, δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο”».

Οσο περνούσε η ώρα ο 43χρονος έβγαινε εκτός εαυτού και έβριζε την κοπέλα με ακόμα πιο χυδαίους χαρακτηρισμούς. Τότε εκείνη πήρε μερικά από τα πράγματά της θέλοντας να φύγει. Ομως, το κάμπινγκ βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή και δεν μπορούσε να πάει μακριά.

Τότε επενέβησαν τα κορίτσια της παρέας και της πρότειναν να πάει μαζί τους, μια και θα πήγαιναν στην πόλη. Οταν, όμως, πήγε να πάρει και τα υπόλοιπα πράγματά της, ο άνδρας άρχισε να γίνεται ξανά έξαλλος και της φώναζε πως κατέστρεψε τις διακοπές του και πως θα φύγουν μαζί. Η μανία του 43χρονου ήταν τέτοια, που έφτασε στο σημείο να πετάει πράγματα στην κοπέλα, να τη σπρώχνει, ακόμα και να τη φτύνει!

Βλέποντας ότι η σωματική ακεραιότητα της κοπέλας βρισκόταν σε κίνδυνο, η παρέα των τεσσάρων Πατρινών την κάλεσε να φύγει αμέσως από κοντά του και ενημέρωσαν τον άνδρα ότι θα προχωρήσουν σε καταγγελία. Τότε ο 43χρονος πήγε προς το αυτοκίνητό του, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα, η οποία είχε υποστεί σοκ, ηρέμησε έπειτα από λίγες ώρες και επέστρεψε στην Πάτρα μαζί με την παρέα των τεσσάρων σωτήρων της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This