Ντροπή! Αλλοδαποί έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Must Read

Επιτήδειοι αλλοδαποί, οι οποίοι δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες των γιατρών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κατόπιν έφυγαν ανενόχλητοι, παίρνοντας μαζί τους ένα αναπηρικό αμαξίδιο!

Σύμφωνα με το Grtimes, ο Λάζαρος Λαζούλας, γ.γ. του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, δήλωσε ότι, «δυστυχώς, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Πολλές φορές έχει τύχει να κυνηγάμε Βούλγαρους ή γύφτους μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου, για να πάρουμε πίσω τα αναπηρικά αμαξίδια. Ιδίως στα ΤΕΠ, αυτό συμβαίνει συχνά. Ένα ζήτημα είναι η ελλιπής φύλαξη.

Όμως, ακόμη κι αν η φύλαξη είναι επαρκής, εάν το νοσοκομείο είναι σε εφημερία, είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις τι γίνεται. Αυτοί πηγαίνουν μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου και στη συνέχεια εκμεταλλεύονται τις συνθήκες που επικρατούν σε μία εφημερία, κλέβουν τα καροτσάκια κι εξαφανίζονται. Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε να καλέσουμε και την Αστυνομία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This