Αδιανόητο! Απήγαγε νεογέννητο από κρατικό μαιευτήριο για να το παρουσιάσει στον άντρα της ως δικό της

Άρπαξε το μωρό μιας 28χρονης και το έκρυψε στη ζακέτα της

Must Read

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο ταινία από μακρινές εποχές εκτυλίχθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα. Μια 45χρονη, μητέρα δύο παιδιών απήγαγε νεογέννητο βρέφος από κρατικό μαιευτήριο με σκοπό να το παρουσιάσει στον σύζυγό της ως καρπό του έρωτά τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η 45χρονη γυναίκα που ήταν έγκυος αλλά απέβαλλε στον δεύτερο μήνα, το απέκρυψε από τον νέο σύζυγό της με τον οποίο δεν είχε αποκτήσει παιδί, και συνέχισε να προσποιείται ότι είναι έγκυος. Η γυναίκα η οποία έχει αρκετά περιττά κιλά κατάφερε να πείσει τον άνδρα της ότι η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται κανονικά και έβαλε μπροστά το σατανικό σχέδιό της.

Άρπαξε το μωρό μιας 28χρονης

Η 45χρονη μπήκε στο κρατικό μαιευτήριο και άρπαξε από μια 28χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής το νεογέννητο βρέφος της από τρίκλινο δωμάτιο του πρώτου ορόφου. Η 28χρονη αποκοιμήθηκε για λίγο όμως ένας περίεργος θόρυβος την ξύπνησε. Μόλις άνοιξε τα μάτια της είδε στον διάδρομο μια σκιά και το μωρό της να λείπει από το κρεβατάκι του. Αφού επικοινώνησε με τις νοσοκόμες, αμέσως σήμανε συναγερμός και ζητήθηκε από την εταιρία φύλαξης να κλείσουν οι πόρτες. Παράλληλα ενημερώθηκε και η αστυνομία, ήταν όμως αργά, αφού η 45χρονη είχε γίνει καπνός.

Αφού έκρυψε το μωρό κάτω από τη ζακέτα της, πήρε ταξί και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της στο Αιγάλεω. Η 45χρονη παρουσίασε το μωρό στον συζυγό της και ισχυρίστηκε ότι γέννησε εκτάκτως με καισαρική, αλλά και ότι στη συνέχει έφυγε από το μαιευτήριο γιατί ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι.

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε η γειτόνισσα της 45χρονης η οποία πρόσεχε τα δύο παιδιά της και γνώριζε την αλήθεια. Ευθύς ειδοποίησε τις αρχές και οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα της 45χρονης. Στην αρχή, εκείνη υποστήριξε ότι το παιδί είναι δικό της και ότι το γέννησε μέσα στο σπίτι, ωστόσο μετά από πιέσεις, αποκάλυψε την αλήθεια και παραδέχτηκε ότι πήρε το μωρό της 28χρονης.

Η 45χρονη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9,6 ετών για αρπαγή ανηλίκου νεότερου των 14 ετών, ενώ οι γονείς μετά από δικαστικό αγώνα έλαβαν αποζημίωση 15.000 ευρώ από μαιευτήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This