Νεαρή κοπέλα στην Λαμία κατήγγειλε 53χρονο για βιασμό: «Με βίασε με το μαχαίρι στον λαιμό»

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως μία 19χρονη κατήγγειλε έναν 53χρονο άνδρα για βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, το βράδυ της Τρίτης ο 53χρονος την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε. «Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας…εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της είπε ο 53χρονος, ο οποίος μάλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο. Ωστόσο, ότταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του και θέλησε να φύγει, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Ενημέρωσε την Αστυνομία αλλά είπε στην 19χρονη να μην πει ούτε λέξη για τον βιασμό

Τότε της είπε ότι θα πάρουν την Αστυνομία, με σκοπό να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στις Αρχές, κρυφά και να ενημερώσει για ότι έγινε. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Από την πλευρά του, ο 53χρονος άνδρας και πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Λαμίας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This