Τα «έσπαγαν» σε γλέντι οι 7 νταήδες Κρητικοί πριν τσακίσουν στο ξύλο μετανάστες

Must Read

Οργή και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που έφτασε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου στην Κρήτη,  σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν της άγριας επίθεσης σε βάρος των μεταναστών εργατών, στον Άγιο Γεώργιο Λασιθίου.

Το επίμαχο βίντεο καταγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr τους επτά νταήδες κρητικούς να γλεντοκοπούν και να πυροβολούν έξω από μαγαζί του χωριού λίγες μόνο ώρες πριν επιτεθούν στους μετανάστες. Μάλιστα, κάποια σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σηκώνονται όλοι μαζί, φεύγουν, απουσιάζουν για περίπου 20 λεπτά και επιστρέφουν. 

Από την πρώτη στιγμή, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου κινήθηκαν άμεσα και μεθοδικά, βρήκαν μάρτυρες, έστω και ανώνυμα, κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το επίμαχο καταγραφικό, συνέλεξαν τους κάλυκες και κυρίως έπεισαν τους παθόντες να δεχτούν να καταθέσουν και να μπουν στη διαδικασία της αναγνώρισης. Είναι σημαντικό ότι οι αστυνομικοί της υπηρεσίας ενημέρωσαν τους δαρμένους Πακιστανούς ότι εφόσον καταθέσουν, προστατεύονται  από απέλαση  ως θύματα ρατσιστικής βίας.

αστυνομια περιπολικο ημερα

Και οι καταθέσεις τους είναι, όπως έχει γράψει το Cretalive, σοκαριστικές. Πίστευαν ότι δεν θα βγουν ζωντανοί από τα χέρια τους. Τους εκλιπαρούσαν να τους λυπηθούν, όμως εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν ακόμα περισσότερο στο πρόσωπο και στο κεφάλι ενώ ήταν πεσμένοι στο πάτωμα. Καταθέτουν ακόμα ότι έπεσαν πυροβολισμοί, τουλάχιστον πέντε.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου την Κυριακή, ανήμερα της Παναγίας και σήμερα δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, με την έκδοση ενταλμάτων. Πάντως, δύο-τρεις εκ των κατηγορούμενων φέρονται να εξέφρασαν μέσω των συνηγόρων τους την πρόθεση  να εμφανιστούν ενώπιον των Αρχών, θέλοντας να προλάβουν τυχόν έκδοση εντάλματος. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This