Με αφρολέξ γεμισμένα με ναρκωτικά και 50ευρα είχε στρώσει το σπίτι του 57χρονος στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Χειροπέδες σε έναν 57χρονο, μέλος καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης-αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, πέρασαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Ο κακοποιός εντοπίστηκε, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του με την συνδρομή των αστυνομικών σκύλων «ICE» και «VECTOR», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 9 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 602 γραμμαρίων, 73.080 ευρώ, σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε είδη ρουχισμού, επιδαπέδιο φωτιστικό, κάτω από τραπέζι και εντός μονωτικού υλικού αφρολέξ, καθώς και 5  κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Κατασχέθηκαν επίσης, επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσα διευκόλυνσης των παράνομων δραστηριοτήτων του κυκλώματος. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This