Ο συνεργός της άδειασε την «κοκκινομάλλα» που απήγαγε και βίασε τη Mαρκέλλα

Τον 35χρονο «πρόδωσαν» το κινητό του αλλά και τα ηλεκτρονικά του ίχνη

Must Read

Τον διπρόσωπο χαρακτήρα της 34χρονης που απήγαγε και βίασε τη 10χρονη Μαρκέλλα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουνίου 2020 περιέγραψε ο φίλος της, ο οποίος κατηγορείται πως της παρείχε «ψυχική υποστήριξη διαβεβαιώνοντάς την ότι θα της συμπαρασταθεί και προτείνοντάς της να συναντηθούν ή να της στείλει ό,τι χρειάζεται με άλλο έμπιστο πρόσωπο».

«Με εξαπάτησε. Εμφανίστηκε ως ένα καλό και ευαίσθητο άτομο, που επεδίωκε να σώσει ένα γνωστό της ανήλικο κορίτσι από το κακοποιητικό περιβάλλον στο οποίο διαβιούσε» υποστήριξε στην απολογία του ο 35χρονος, αναφερόμενος στην κατηγορούμενη Ειρήνη Μούρθου.

«Διατηρούσαμε συχνές επί πληρωμή ερωτικές επαφές» ανέφερε στην ανακρίτρια, ενώ αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η 34χρονη ποτέ δεν μετέβη στο σπίτι του στη διάρκεια κατακράτησης του παιδιού, ενώ ο ίδιος μετέβη έντρομος μόνο μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στην Καλαμαριά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 12/6/2020, όταν είδε στην τηλεόραση το μήνυμα για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας και αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για το κορίτσι που του είχε αναφέρει η φίλη του.

Επιπλέον ανέφερε πως έπειτα από πολύωρη μεταξύ τους διένεξη παρέμεινε μέχρι τις πρωινές ώρες σε απροσδιόριστη τοποθεσία της Καλαμαριάς, προσδοκώντας την παράδοση του παιδιού στις Αρχές. Ομως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Μαρία Κάψου, η οποία προτείνει την παραπομπή του σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μαζί με την 34χρονη, για τα αδικήματα της συνέργειας στην πράξη της αρπαγής ανηλίκου νεότερου των δεκατεσσάρων ετών, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, και της συνέργειας στην έκθεση.

Τον 35χρονο «πρόδωσαν» το κινητό του αλλά και τα ηλεκτρονικά του ίχνη, καθώς αποδεικνύεται πως ήταν σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι όπου είχε απαχθεί η Μαρκέλλα. Ανατρέποντας τους ισχυρισμούς του, η εισαγγελέας αναφέρει στην παραπεμπτική της πρόταση: «Δεν εξήγησε ο κατηγορούμενος για ποιο λόγο έθεσε σε λειτουργία τον υπολογιστή της κατηγορουμένης στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να συνδεθεί αυτός στο δίκτυό του πριν προσέλθει στην Καλαμαριά για να της τον παραδώσει, σε ποια τοποθεσία στην Καλαμαριά παρέμεινε περιμένοντας την παράδοση του παιδιού στις Αρχές μέχρι τις πρωινές ώρες, αν όχι στο διαμέρισμα της κατηγορουμένης, και πώς ενεργοποιήθηκαν οι κεραίες στην Καλαμαριά τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 12/06/2020, αν ο ίδιος δεν κινήθηκε, όπως ισχυρίζεται, στην περιοχή στους προαναφερόμενους χρόνους. […] Ως εκ τούτου, φρονώ ότι οι προαναφερόμενοι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου, αντιβαίνοντες στη λογική και στα αποδεικτικά στοιχεία, τυγχάνουν μη πειστικοί».

Υπενθυμίζεται πως, εν αντιθέσει με την 34χρονη που έχει προφυλακιστεί, ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και άλλους περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This