Για αστυνομικός πήγαινε…Εσκομπάρ κατέληξε ένας 29χρονος στην Κρήτη!

Must Read

Να υπηρετεί τον Νόμο και την Τάξη ήθελε ένας 29χρονος Κρητικός που ονειρεύονταν να γίνει αστυνομικός, αλλά αφού δεν τα κατάφερε αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του Εσκομπάρ.

Έτσι, ξεκίνησε να ασχολείται με την διακίνηση κοκαϊνης και σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, παρέα με τον 27χρονο αδελφό του, φέρονται ως «εγκέφαλοι» της διακίνησης κοκαΐνης στην πόλη του Ηρακλείου. 

Ωστόσο, η δράση τους είχε γίνει αντιληπτή εδώ και καιρό από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που εξακρίβωσαν και τους ρόλους του καθενός. Ο 29χρονος μαζί με τον 27χρονο αδελφό του φέρονται ως «εγκέφαλοι» της διακίνησης κοκαΐνης στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ ένας 30χρονος είχε αναλάβει την… διανομή στις πιάτσες.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, συνέλαβαν τον 30χρονο μαζί με μια 19χρονη φίλη του που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Λίγο πριν, είχαν παραλάβει από το σπίτι του 29χρονου δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 553 γραμμαρίων και 5,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν όπως και 340 ευρώ και το Ι.Χ αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο προμηθευτής των ναρκωτικών. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν άλλα 19,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σε βάρος των δύο ανδρών και του 27χρονου που αναζητείται ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η 19χρονη κατηγορείται για συνέργεια στη διακίνηση. Σήμερα, αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This