Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Οι γονείς της 31χρονης μητέρας ανέλαβαν την επιμέλεια του παιδιού

Με διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών

Must Read

 

Οι γονείς της άτυχης 31χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στο σπίτι τους στη Δάφνη, ανέλαβαν την επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού.
Η Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών εξέδωσε σχετική διάταξη για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της 31χρονης μητέρας την οποία σκότωσε τον περασμένο Ιούλιο ο ίδιος της ο σύζυγος.
«Οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου», αναφέρει η διάταξη της εισαγγελικής λειτουργού.
Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της εισαγγελέως έπαιξαν τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.
Υπενθυμίζεται πως ο συζυγοκτόνος έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει προφυλακιστεί.
Στην υπ’ αριθμ. 481/2021 διάταξη η εισαγγελέας διαπιστώνει πως ο πατέρας του παιδιού και καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της μητέρας του δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην άσκηση του ρόλου του.
Οι γονείς της 31χρονης άτυχης γυναίκας έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στα αρμόδια δικαστήρια για να τους ανατεθεί η μόνιμη οριστική του παιδιού, εντός 30 ημερών από την έκδοση της εισαγγελικής διάταξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This