Βούτηξαν 315.000 ευρώ από ρακένδυτο ρακοσυλλέκτη στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Αίσθηση, προβληματισμό, αλλά και πολλά ερωτηματικά προκαλεί στις αστυνομικές αρχές και όχι μόνο, η κλοπή του «θησαυρού» ενός ρακοσυλλέκτη στην Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, άγνωστοι δράστες βούτηξαν το ποσό των 315.000 ευρώ που έκρυβε ο συνταξιούχος του Λιμενικού μέσα στο σακίδιο του. Όλα συνέβησαν βράδυ Τρίτης 07-09, στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κατήγγειλε ο 61χρονος άνδρας, ο οποίος ζει ως ρακοσυλλέκτης, με γρήγορες κινήσεις δύο άντρες τον πλησίασαν και του άρπαξαν το σακίδιο που είχε στην πλάτη και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς την απέναντι πλευρά του δρόμου. Ο ίδιος προσπάθησε να τους κυνηγήσει, όμως δεν θα κατάφερε.

Οι Αστυνομικές Αρχές διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό, ενώ αναζητούνται οι δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This