Μυτιλήνη: Κακοποίησε το σκύλο του και στη συνέχεια χτύπησε ανήλικο αγόρι που προσπάθησε να βοηθήσει το ζώο!

Στον 49χρονο ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου, αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο

Must Read

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη. Ένας άνδρας 49 ετών συνελήφθη από τις αρχές στην προκυμαία της πόλης καθώς χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές το σκύλο του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια χτύπησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών, το οποίο έσπευσε να βοηθήσει το σκύλο. 

Σήμερα παραπέμφθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Μυτιλήνης, από την οποία του ασκήθηκε δίωξη κατά την υποβληθείσα διαδικασία και συγκεκριμένα για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου, αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο.

Παραπέμφθηκε δε, να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2022, και έως τότε αφέθηκε ελεύθερος. Από την αστυνομία, σε βάρος του βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This