Στην φάκα της ΕΛΑΣ 18χρονη στην Κρήτη που σούφρωσε κοσμήματα και λίρες αξίας 13.000 ευρώ!

Must Read

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε μια 18χρονη, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 23χρονο Βραζιλιάνο σύντροφό της, έκλεψαν από σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης, χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 13.000 ευρώ.

Η κλοπή χρονικά προσδιορίζεται ότι έγινε από τις 11 το πρωί της 12ης Οκτωβρίου έως το μεσημέρι της επόμενης ημέρας ενώ πιθανότατα οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι η κοπέλα με τον 23χρονο είχαν μισθώσει ένα σπίτι μέσω airbnb στον κάτω όροφο από το σπίτι όπου έγινε η κλοπή και όταν οι ιδιοκτήτες προχώρησαν στην καταγγελία αυτής, η Ελληνική Αστυνομία τους αναζήτησε.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι η κοπέλα όταν εντοπίστηκε φορούσε μία αλυσίδα στο λαιμό από τα κλοπιμαία! Στο πλαίσιο του αυτοφώρου η 18χρονη συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Όσον αφορά τον σύντροφό της, οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, συνεχίστηκαν και το πρωί της Πέμπτης και φέρεται να έχει εντοπιστεί, όμως έχει παρέλθει το αυτόφωρο για την περίπτωση της κλοπής. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This