Τρίτη 11/5/2021

Όταν δεν «καίνε» τα Εξάρχεια, σπάνε και κλέβουν αυτοκίνητα!

Καθημερινές είναι οι κλοπές οχημάτων στα Εξάρχεια, όπως καταγγέλλουν στο newsbreak.gr κάτοικοι του «γκέτο της πρωτεύουσας». 

Όπως βλέπετε στην εικόνα που εξασφαλίσαμε ακόμη ένα όχημα έχει υποστεί ζημιές από τις σπείρες (κυρίως διακινητών και χρηστών ναρκωτικών) που δρουν ανεξέλεγκτα στο άβατο της Αθήνας.

«Μου έσπασαν το τζαμί του αυτοκινήτου για να μου πάρουν ελάχιστα ευρώ. Μου το έχουν σπάσει τρεις φορές στο παρελθόν ενώ άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξυπνήσει και δεν έχουν βρει τα αυτοκίνητα τους καθώς τα έχουν «σηκώσει», ή τα βρίσκουν καμμένα, μας είπε ένας κάτοικος ο οποίος υπήρξε και αυτός θύμα κλοπής.

Ένας άλλος κάτοικος με παράπονο έλεγε για την ιστορική γειτονιά της Αθήνας ότι δεν μπορούν βαρούν ησυχία γιατί όταν δεν πετάνε μολότοφ και δεν «καίνε» την περιοχή, τότε σπάνε και κλέβουν αυτοκίνητα και μηχανές! «Πρέπει κάποιος να είναι πολύ θαρραλέος για να αφήσει έκθετο το αυτοκίνητό του, ή τη μηχανή του ακόμα και αν είναι επισκέπτης της περιοχής» συμπλήρωσε…

Σύμφωνα με πηγές του newsbreak.gr για το πρόβλημα έχει ενημερωθεί εδώ και ένα μήνα ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος έχει δώσει ρητές εντολές για όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα και περιπολίες κυρίως αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης στα Εξάρχεια αλλά και στο Κολωνάκι, κυρίως τις βραδινές ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ