Χασισόδενδρα σε…νεκροταφείο καλλιεργούσε ο σύντροφος της σατανικής θείας της 8χρονης στην Ρόδο! Δεν εκδίδεται ένταλμα σύλληψης…

Must Read

Γνώριμοι των αστυνομικών αρχών ήταν τόσο η σατανική θεία που ομολόγησε ότι έστησε μια ολόκληρη σκευωρία με την κακοποίηση της 8χρονης στην Ρόδο, όσο και ο σύντροφός της!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η dimokratiki.gr, η 50χρονη, έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, διαμένει σε παράγκα πλησίον του καταυλισμού του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα! Τότε, εις βάρος του συντρόφου της είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Μάλιστα, η υπόθεση είχε προσλάβει πανελλήνια διάσταση αφού ήταν πρωτόγνωρο να καλλιεργούνται χασισόδεντρα δίπλα σε… μνήματα, ενώ για το περιστατικό είχε δώσει και συνέντευξη τύπου ο εντεταλμένος κοιμητηρίων Ρόδου και τώρα αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Στάμος, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για ό,τι συμβαίνει μέσα στο κοιμητήριο και όσα καταγράφονται κατά καιρούς.

«Εντοπίστηκε δράστης να πίνει από το μπουκάλι της Θείας Κοινωνίας (υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που όμως λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να δοθεί στην δημοσιότητα) ενώ σε άλλη περίπτωση, εντοπίσαμε κάποιους να καλλιεργούν…. δενδρύλλια ινδικής κάνναβης κοντά σε μνήματα!!!», είχε δηλώσει.

Δεν βγαίνει ένταλμα σύλληψης

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα ανέφεραν νομικοί κύκλοι, δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της 50χρονης και η δικογραφία αναμένεται να κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων. Η εμπειρία του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιμονή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως έγραψε η dimokratiki.gr, από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, του γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Σημειώνεται ότι από την καλλιέργεια δεν αναγνωρίστηκε ο ιός που προκάλεσε την λοίμωξη η οποία προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα στο παιδί, καθώς δεν είχε διαπιστωθεί εγκαίρως από την μητέρα και τους παππούδες του και γι’ αυτό είχε υποτροπιάσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This