Πυρ και μανία με τη θεία ο παππούς της κακοποιημένης 8χρονης: «Ό,τι λέει είναι ψέματα» (video)

Η θεία υποστηρίζει πως οι αστυνομικοί την πίεσαν να δηλώσει ενοχή

Must Read

Ως παθολογική ψεύτρα αντιμετωπίζει ο παππούς της 8χρονης στη Ρόδο, τη θεία της, η οποία κατηγορείται για την κακοποίηση του δύσμοιρου κοριτσιού, υποστηρίζοντας πως ο βασικός σκοπός της για ό,τι λέει και ό,τι κάνει είναι να βγάλει χρήματα.

Ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού που υπέστη κακοποίηση ξεσπά κατά της θείας του παιδιού, η οποία φέρεται να ήταν εκείνη που το κακοποίησε, καθώς, παρά το γεγονός ότι είχε ομολογήσει τις πράξεις της, ξαφνικά άλλαξε τη στάση της και πλέον αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι πιέστηκε από τους αστυνομικούς για να δηλώσει ένοχη!

Επίσης, η θεία αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ζήτησε χρήματα από την οικογένεια, για να μην τους καταγγείλει στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Από την πλευρά του, ο παππούς της 8χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως η 50χρονη κατηγορούμενη λέει ψέματα για όλα, τονίζοντας πως, αν κάποιος δεν πιστεύει ότι η γυναίκα ψεύδεται, ας ρωτήσει τα παιδιά της.

«Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα πήραν στα ιδρύματα. Εκείνη την ημέρα ήταν από το πρωί μαζί με τα παιδιά. Έρχονταν συνέχεια στο σπίτι. Ήξερα ότι είναι χρήστης ουσιών. Και έλεγα “Πώς τους εμπιστεύεσαι;” να αφήνεις τα παιδιά; Μου έλεγε η κόρη μου ότι είναι καλοί άνθρωποι», είπε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του κοριτσιού.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This