Δολοφονία 44χρονου σε ψιλικατζίδικο: Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη η αστυνομία

Οι κάμερες ασφαλείας από το μαγαζί και τη γύρω περιοχή περιέχουν αρκετό υλικό - Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον ληστή-δολοφόνο, ο οποίος σκότωσε στην Τούμπα τον 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου, στο οποίο μπήκε για ληστεία, όταν εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μελετούν τις κινήσεις του δράστη μετά το έγκλημα και έχουν συγκεντρώσει το υλικό από το μαγαζί, από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και τους γύρω δρόμους.

Από τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα, καθώς ο εγκληματίας φαίνεται σε αρκετά πλάνα, έχει ύψος περίπου 1,70. φορούσε μαύρα ρούχα και γάντια και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του.

Η αστυνομία βρίσκεται και εν αναμονή της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, η οποία θα διαπιστώσει αν εκτός από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε ο 44χρονος λόγω χτυπημάτων από τη λαβή του όπλου, έφερε και τραύμα από σφαίρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ανακοίνωση για την δολοφονία εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε.

Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας-νεκροτομής.

Διεξάγονται έρευνες και έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Αυτός είναι ο δολοφονημένος υπάλληλος σύμφωνα με το newsit.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This