Θύμα ομαδικού βιασμού σε υπόγεια διάβαση έπεσε 27χρονη στην Λάρισα!

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο!

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Λάρισα την ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης γυναίκας, σε υπόγεια διάβαση της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πρόκειται για μια 27χρονη γυναίκα από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, που φιλοξενείται στη δομή των προσφύγων στο Kουτσόχερο Λάρισας. Η άτυχη νεαρή γυναίκα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» – κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι έπεσε θύμα βιασμού την Τρίτη, στις 20.00 το βράδυ από τέσσερις άνδρες που φορούσαν μάσκες και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Την 27χρονη αναζητούσε μια ομοεθνής της, που επίσης φιλοξενείται στη δομή, για να την εντοπίσει τελικά αναίσθητη και με σκισμένο παντελόνι σε μια μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στον δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο. Διάβαση που χρησιμοποιούν οι φιλοξενούμενοι της Δομής για να μεταβούν στα γειτονικά χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΟΡΗ ΠΑΤΕΡΑΣ

Η 27χρονη μεταφέρθηκε προχθές βράδυ στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο με την αρχική εντύπωση ότι βρέθηκε αναίσθητη στη υπόγεια διάβαση με αφορμή προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο χθες που συνήλθε κατήγγειλε το βιασμό της από τους τέσσερις άνδρες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 27χρονη παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλόμενων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Με την βελτίωση επίσης της κατάστασης της υγείας της γυναίκας αναμένεται να επεκταθεί η αστυνομική έρευνα με την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This