Χαμός στην Πάτρα: 30χρονος έστειλε στο νοσοκομείο 3 αστυνομικούς

O 30χρονος προκαλούσε φθορές στα αυτοκίνητα πολιτών

Must Read

Με βαριές κακώσεις και κατάγματα έστειλε στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικούς ένας 30χρονος άνδρας στην Πάτρα τον οποίο οι πολίτες είχαν καταγγείλει ότι προκαλούσε ζημιές στα αυτοκίνητά τους. 

Ο 30χρονος είχε προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή καθώς είχε εντοπιστεί να χαρακώνει τα αυτοκίνητα πολιτών και να τους προκαλεί ζημιές στην περιοχή ανάμεσα στο Σκαγιοπούλειο και τα Ψηλά Αλώνια.

Τρεις άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, ωστόσο σύμφωνα με το pelop.gr, τα βρήκαν «σκούρα».

Ο 30χρονος που εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης επιτέθηκε στους αστυνομικούς με λαβές και χτυπήματα, προκαλώντας τους τραυματισμούς που τους έστειλαν στο νοσοκομείο.

Ο δράστης τελικά συνελήφθη με τους άνδρες της αστυνομίας να καλούν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This