«Γδύσου και σκάσε»! Καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις από εργοδότη στον Βύρωνα

Η εύρεση εργασίας έγινε εφιάλτης για τα θύματα

Must Read

Ανοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον 47χρονο ιδιοκτήτη μπουτίκ στον Βύρωνα που με πρόσχημα την πρόσληψη πωλήτριας παρενοχλούσε σεξουαλικά τις κοπέλες που του ζητούσαν δουλειά και μετά τους πρόσφερε… ρούχα από το κατάστημά του για να τις πείσει να μη μιλήσουν!

Μετά την πρώτη καταγγελία μιας 20χρονης που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 21 ετών, πήραν το θάρρος και προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπου αποκάλυψαν τη δική τους οδυνηρή εμπειρία μέσα στην μπουτίκ του επιχειρηματία.

Η μία γυναίκα είδε πριν από λίγους μήνες την αγγελία για πωλήτρια και επισκέφθηκε την μπουτίκ της ανωμαλίας. Μετά την αρχική συζήτηση, ο 47χρονος ζήτησε από την υποψήφια υπάλληλο να δοκιμάσει κάποια ρούχα για να δει το… στιλ της! «Μου φάνηκε παράξενο, όμως δεν έδωσα σημασία και τότε μου είπε “γιατί δεν παίρνεις εσώρουχα και παπούτσια;”. Το έκανα και τη στιγμή που μου έφτιαχνε την μπλούζα για να δει αν είναι εντάξει, μου τράβηξε το παντελόνι. Σοκαρίστηκα. Πάγωσα… Αρχισε να ακουμπάει το εσώρουχο και, πριν προλάβω να αντιδράσω, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά μου όργανα. Ντράπηκα. Ηταν ένα δεύτερο σοκ. Του φώναξα “τι κάνεις;” και ντύθηκα για να φύγω από εκεί μέσα» είπε η γυναίκα στο protothema.gr για την επίθεση που δέχτηκε από τον ανώμαλο εργοδότη.

Στη συνέχεια, χωρίς να έχει κανέναν φόβο για τις συνέπειες, ο θρασύτατος ιδιοκτήτης της μπουτίκ τής είπε: «Κράτα το εσώρουχο και πάρε και μια μπλούζα να κάνεις δώρο στον άντρα σου! Και ας το κρατήσουμε μυστικό»! Η γυναίκα επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι της, αλλά, όπως είπε, από ντροπή δεν έκανε καταγγελία. Την απόφαση την πήρε όταν έγινε γνωστή η σεξουαλική επίθεση που έκανε ο ίδιος στην 20χρονη κι έτσι πριν από λίγες μέρες πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη της.

Αλλά και η 21χρονη κοπέλα πήρε σειρά στις καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου, ο οποίος συστηνόταν και ως σχεδιαστής μόδας. Η νεαρή γυναίκα πήγε τον Ιανουάριο του 2019 στην επιχείρηση που διατηρούσε ο ίδιος σε άλλη περιοχή, για να μιλήσουν για τη θέση εργασίας. Ομως η συμπεριφορά του ήταν η ίδια ακριβώς όπως και με τις άλλες γυναίκες. Χωρίς καμία περιστροφή, ο 47χρονος επιτέθηκε στην κοπέλα, η οποία κατάφερε να τον απωθήσει από πάνω της, κρύφτηκε στα δοκιμαστήρια και από εκεί πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της ζητώντας βοήθεια.

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα της σικάτης μπουτίκ ήρθε στο φως προ ημερών, όταν μια 20χρονη μήνυσε τον 47χρονο για την επίθεση. Οπως κατέθεσε, ο σάτυρος την έβαλε να φορέσει ρούχα της μπουτίκ και να ποζάρει. «Κάτι δεν ταιριάζει» της είπε δήθεν και ξαφνικά τράβηξε πάνω το εσώρουχό της και άρχισε να της κατεβάζει το παντελόνι, ενώ άρχισε να τη χουφτώνει στα απόκρυφα σημεία της! Στη συνέχεια της «συνέντευξης» για τη θέση ο ξαναμμένος σάτυρος έβαλε την κοπέλα να καθίσει σε μια καρέκλα και στη συνέχεια στο πάτωμα και πήγε από πίσω της. «Κόλλησε τα γεννητικά του όργανα πάνω μου! Φρίκαρα» είπε η κοπέλα, η οποία, ακόμα και μετά την καταγγελία, διακατέχεται από φοβίες και αποφεύγει να βγει από το σπίτι της. «Πήρα το αγόρι μου τηλέφωνο και του είπα πως νομίζω ότι με παρακολουθούν» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This