Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που τον πυροβόλησε η πρώην ερωμένη του, βγήκε από τη ΜΕΘ

Τον έβγαλαν από τη ΜΕΘ λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, δήλωσε ο δικηγόρος του!

Must Read

Βγήκε από την Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Γεννηματάς ο 68χρονος οφθαλμίατρος που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, η 49χρονη πρώην ερωμένη του, με την οποία έχουν και ένα παιδί, Κλοντιάνα Τσέλο.

Αν και εκτός εντατικής, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, καθώς δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο. Οι θεράποντες γιατροί του περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του, για να αποφασίσουν αν θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Μάλιστα ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Αλεξανδράκης δήλωσε πως εάν δεν ήταν έτσι η κατάσταση με τον κορωνοϊό, δεν έπρεπε να βγει από τη ΜΕΘ. Και ανέφερε πως οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This