Χειροπέδες σε 57χρονο Κρητικό που σάπισε στο ξύλο την γυναίκα του!

Την άρπαξε από τα μαλλιά, της έσκισε τα ρούχα και την απείλησε για τη ζωή της!

Must Read

Ένα ακόμη άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύμα μια 46χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 57χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν τον δράστη, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι τους στην περιοχή των Δειλινών. Η 46χρονη σε τραγική κατάσταση τηλεφώνησε στην Αστυνομία και όταν α αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο είδαν εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης πάνω της.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο άνδρας της, την εξύβρισε, την απείλησε και στη συνέχεια άρχισε να τη χαστουκίζει στο πρόσωπο και στο κεφάλι, προκαλώντας της βλάβες, και μελανιές.

Έπειτα, την άρπαξε από τα μαλλιά, της έσκισε τα ρούχα και την απείλησε για τη ζωή της. Ο 57χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να προστεθεί στα σχεδόν καθημερινά συμβάντα βίας σε βάρος γυναικών που καταγράφονται στα αστυνομικά τμήματα του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις προχθές, Κυριακή, 34χρονη από τη Ρουμανία έπεσε θύμα βίας από τον Μαροκινό σύζυγό της.

Μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι τους στο Ηράκλειο και αφού, σύμφωνα με την καταγγελία, την εξύβρισε, την ακολούθησε σε νυκτερινό μαγαζί και εκεί την χτύπησε, ενώ προκάλεσε φθορές στο κατάστημα με πέτρες που πέταξε στη τζαμαρία. Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση και από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This