Η πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του Πακιστανού λαθρέμπορα τσιγάρων

Must Read

Μια πληροφορία ήταν αρκετά σημαντική ούτως ώστε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής να φτάσουν στα ίχνη του 49χρονου από το Πακιστάν ο οποίος έκανε….μπίζνες με λαθραία τσιγάρα στο Περιστέρι. Η ΕΛΑΣ κατέσχεσε 2220 λαθραία πακέτα και 46 συσκευασίες καπνού σε δύο διαφορετικά σπίτια στην περιοχή των Δυτικών Προαστίων.

Ένα ανώνυμο τηλέφωνο ανέφερε στους έμπειρους αστυνομικούς πως «κρύβει λαθραία τσιγάρα σε σπίτι στην Αγίου Πολυκάρπου στο Περιστέρι».

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν εκεί και παρακολούθησαν διακριτικά τον χώρο. Κάποια στιγμή είδαν τον Πακιστανό να βγαίνει και να μεταβαίνει σε άλλο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Τηλεμάχου.

Εκεί ο δράστης έμεινε για λίγη ώρα και όταν βγήκε οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και έκαναν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και στα δυο σπίτια.

Παράλληλα κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1126 ευρώ. «Πρόκειται για κύκλωμα και ψάχνουμε τα μεγαλύτερα κεφάλια», είπε στο newsbreak.gr ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This