Έπνιξε τη γυναίκα του και την άφησε νεκρή με τα παιδιά – Σπάραξε ο αδερφός της αδικοχαμένης μάνας

Ο αδερφός της 36χρονης πήρε στο σπίτι του τα ανήλικα παιδιά

Must Read

Σοκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί «παγωμένη» την 15η γυναικοκτονία στη χώρα μας, που σημειώθηκε στον Βλαχιώτη Λακωνίας, όταν ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του, στην κρεβατοκάμαρά τους, ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο 40χρονος γυναικοκοκτόνος, ο οποίος μια ημέρα πριν σκοτώσει την 36χρονη συζυγό του, είχε δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια κοινή τους φωτογραφία όπου φαίνονται αγκαλιασμένοι και αγαπημένη, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στους αστυνομικούς.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν το ζευγάρι που έμενε στο χωριό τα τελευταία χρόνια και δεν είχε δώσει δικαιώματα, έβαλε για ύπνο τα ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών. Το ζευγάρι καυγάδισε και ο 40χρονος δράστης, όρμησε στη γυναίκα του και την στραγγάλισε.

Στη συνέχεια, ο 40χρονος, αφού κατάλαβε ότι είχε αποτελειώσει την 36χρονη, άφησε τη νεκρή μητέρα στο σπίτι μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους τα οποία κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και ενημέρωσε με κυνικό τρόπο τους αστυνομικούς: «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου» είπε ενώ στη συνέχεια την κατηγόρησε ότι… του μίλησε άσχημα! «Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;» είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η 36χρονη ήθελε να τον χωρίσει επειδή είχε εραστή… «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα» φέρεται να είπε όταν τον συνέλαβαν.

https://www.youtube.com/watch?v=p-h5IyzFMlA

Σε σοκ ο αδερφός του θύματος

Με δάκρυα στα μάτια, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του, ο αδερφός της 36χρονος μίλησε στο spartanews.gr: «Δεν είχαν προβλήματα, πήγαιναν μαζί στη δουλειά. Πήγαμε χθες στο καφενείο να πιούμε ένα τσάι και στις 8-8:30 έφυγε και πήγε σπίτι να μαγειρέψει στα παιδιά. Τα παιδιά κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν κατάλαβαν τίποτα. Ήταν δέκα χρόνια παντρεμένοι, ήταν ήσυχοι άνθρωποι. Έχουμε πάρει εμείς τα παιδιά, τα έχουμε φέρει εδώ» είπε στους δημοσιογράφους.

https://www.youtube.com/watch?v=WBnWPZRP924

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το unfollow και η επανασύνδεση

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους...

More Articles Like This