Κούρσα τρόμου για ταξιτζή στον Ασπρόπυργο! Του χαράκωσαν το πρόσωπο και τον λήστεψαν

Τον παράτησαν τραυματισμένο στην ερημιά!

Must Read

Αντί να βγάλει μεροκάματο, λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του ένας οδηγός ταξί όταν το βράδυ της Παρασκευής επιβίβασε έναν άνδρα από την πλατεία των Άνω Λιοσίων, προκειμένου να τον μεταφέρει μέχρι την κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο οδηγός ταξί, στη διαδρομή, όμως, ο πελάτης άλλαξε γνώμη και του είπε να πάνε προς την περιοχή Γκορίτσα στον Ασπρόπυργο. Κάποια στιγμή ένα άλλο άτομο έκανε νόημα στο ταξί το οποίο σταμάτησε και πήρε και δεύτερο πελάτη που πήγαινε προς το ίδιο σημείο.

Ο οδηγός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν μέρος μιας καλοστημένης ληστείας. Οι δυο «πελάτες» οδήγησαν τον οδηγό σε ερημική τοποθεσία στην Γκορίτσα και εκεί του είπαν να σταματήσει το όχημα και να σβήσει τη μηχανή.

αστυνομία

Ο «πελάτης» που καθόταν πίσω έβγαλε ένα μαχαίρι, το κόλλησε στο λαιμό του οδηγού και του ζήτησε επιτακτικά να του δώσει τις εισπράξεις. Ο 52χρονος οδηγός αντέδρασε άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω. Τότε, ο ένας εκ των δραστών τον πρόλαβε και χαράκωσε τον άνδρα στο αυτί και στο μάγουλο.

Στη συνέχεια οι δυο ληστές έβαλαν μπροστά το ταξί και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον τραυματισμένο ταξιτζή στην ερημιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This