Αλεξανδρούπολη: Έδειρε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του και έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα!

Οι γονείς και οι γιατροί κατάλαβαν πως κάτι άλλο έγινε και ειδοποίησαν την αστυνομία! Εξαφανισμένος από χθες ο άνδρας...

Must Read

Η 16η φετινή γυναικοκτονία έγινε στην Αλεξανδρούπολη… Μια Ελληνίδα μουσουλμάνα έχασε τη ζωή της μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών τους. Εξαφανισμένος είναι από χθες το βράδυ ο άνδρας…

Στις 5 Δεκεμβρίου η 29χρονη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και με πάρα πολύ σοβαρά τραύματα, ρήξη σπλήνας και ήπατος (αλλά και εξωτερικά τραύματα σε όλο της το σώμα) και χθες κατέληξε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας στο νοσοκομείο, αλλά και η ίδια, έλεγαν ότι έπεσε από τη σκάλα. Έγιναν τέσσερα χειρουργεία, η 29χρονη όπως έδειξαν τα τεστ στα οποία υπεβλήθη, είχε και κορωνοϊό και χθες το βράδυ δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Γιατροί, γονείς και ιατροδικαστική έκθεση

Οι γιατροί που ανέλαβαν την κοπέλα παρέπεμψαν το περιστατικό στην αστυνομία, έχοντας καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με το σενάριο της σκάλας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της κοπέλας προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Εξαφανισμένος ο σύζυγος…

Συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας μίλησαν για ένταση και βιαιότητα από την πλευρά του συζύγου της και κάνουν λόγο για πολλά ερωτηματικά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Λένε μάλιστα ότι την ημέρα του συμβάντος, η 29χρονη παρέμεινε στο σπίτι για τουλάχιστον ένα διήμερο, όπου προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν οι δικοί της άνθρωποι, χωρίς να τα καταφέρουν.

Χθες το βράδυ συγκεντρώθηκαν δεκάδες άτομα, συγγενείς της γυναίκας έξω από το σπίτι της, προσπαθώντας να μάθουν τι έχει συμβεί και δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Όσο για τον σύζυγο; Αυτός, όπως ανέφερε η ΕΡΤ εξαφανίστηκε μόλις έμαθε το περιστατικό, ότι πέθανε η γυναίκα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This