Πατέρας 29χρονης Τζεβριέ: «Μάθαμε ότι χτύπησε την κόρη μου με ένα σίδερο, ζητάω Δικαιοσύνη, να τον κλείσουν μέσα»

«Είχαμε κλεφτεί, ήμασταν μαζί από έρωτα, οι γονείς της δεν με ήθελαν» είπε ο συζυγοκτόνος

Must Read

Ακόμα και οι πιο δυνατοί λυγίζουν στο άκουσμα των λέξεων του Μεχμέτ Εντινερλί, πτέρα της 29χρονης Τζεβριέ, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του άντρα στην Αλεξανδρούπολη.

«Δεν γνώριζα ότι περνάει δύσκολα. Αν το ήξερα δεν θα την άφηνα κοντά του. Είναι μαζί δέκα χρόνια, τα τελευταία τέσσερα δεν μας μιλούν, δεν έχω δει ούτε τα εγγόνια μου. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Θεωρώ ότι ο γαμπρός μου δεν την άφηνε», είπε ο τραγικός  πατέρας και συνέχισε: «Την κακοποιούσε και ψυχολογικά δεν την άφηνε να μας μιλάει. Τον φοβόταν σίγουρα. Η κόρη μου δεν μας έλεγε τίποτα έλεγε ότι είναι εντάξει. Δεν ξέρω τη θα γίνει με τα παιδιά μας τώρα τα έχει η Πρόνοια».

Ο Μεχμέτ εξηγεί ακόμη πως δεν έπρεπε να την αφήσει να φύγει από κοντά του. «Μου την σκότωσε, μας το έπαιζε καλός και τη σκότωσε στο ξύλο. Εμείς μάθαμεότι η κόρη μου είναι στο νοσοκομείο από το τηλεφώνημα ενός συγγενή μας και πήγαμε εκεί και τον είδαμε τον γαμπρό μου και μας έλεγε ψέμματα. Την πήγε αυτός στο νοσοκομείο αφού πρώτα την χτύπησε. Μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο.Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί. Είναι άνθρωπος αυτός; Είναι και χρήστης ναρκωτικών. Δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας», τόνισε και συμπλήρωσε: «Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη».

«Την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της»

Η 29χρονη Τζεβριέ ζούσε έναν εφιάλτη όπως αποδεικνύεται όχι μόνο από τα σημάδια που είχε στο σώμα της, αλλά και από τα λεγόμενα των συγγενών της.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» κατήγγειλε συγγενής της αδικοχαμένης γυναίκας.

Τι είπε ο Καδήρ που σκότωσε στο ξύλο την γυναίκα του

Ο αδίστακτος δράστης της γυναικοκτονίας Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μέσω της δικηγόρου του Ίλιας Μαρινάκη, περιγράφει όσα συνέβησαν, λέγοντας ότι είχε μεθύσει και δεν καταλάβαινε πόσο δυνατά τη χτυπούσε.

«Tσακωθήκαμε και είχα μεθύσει. Άρχισα να τη χτυπάω, αλλά δεν κατάλαβα πόσο δυνατά. Δεν αισθανόμουν καλά. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός. Έφυγα από το σπίτι και είδα μελανιές. Τη ρώτησα πώς είναι και τι έπαθε και μου είπε ότι έπεσε από τις σκάλες. Της είπα αν θέλει να πάρω το ΕΚΑΒ, να την πάμε στο νοσοκομείο, και αρνήθηκε. Μου είπε ότι ζαλίζεται και ότι θέλει να κάνει εμετό. Της είπα να την πάω στο νοσοκομείο, αλλά αρνήθηκε. Είπε ότι δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο, αλλά εγώ πήρα το ασθενοφόρο και πήγε στο νοσοκομείο. Την αγαπούσα πολύ. Είμαι συντετριμμένος. Είχαμε κλεφτεί, ήμασταν μαζί από έρωτα. Οι γονείς της δεν με ήθελαν. Κλαίω συνέχεια και για τη γυναίκα μου και για τα παιδιά μου» είπε στο iefhmerida.

Νωρίτερα, χθες το απόγευμα, η δικηγόρος του συζυγοκτόνου εξήγησε, ότι ο εντολέας της ποτέ δεν είπε ότι η άτυχη 29χρονη έπεσε από τις σκάλες.

«Ο πελάτης μου ποτέ δεν είπε ότι ξέρεις, πέθανε από αυτό, ή έπεσε από τη σκάλα. Από την αρχή είπε ότι διαπληκτίστηκαν. Από την αρχή το ομολόγησε και μάλιστα τέθηκε στη διάθεση της αστυνομίας. Σαφώς και δεν ήθελε να τη σκοτώσει» σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This