Γιος της «λευκής κυρίας» του καρτέλ κοκαΐνης ήταν τελικά ο γυμνός επιχειρηματίας της Γλυφάδας

Σε κατάσταση αμόκ είχε συλληφθεί 39χρονος επιχειρηματίας στην ορεινή Τρίπολη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ορεινή Αρκαδία

Must Read

Γιος της 67χρονης «λευκής κυρίας» του καρτέλ που διακινούσε κοκαΐνη στην Αθήνα είναι ο 39χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ολόγυμνος και σε κατάσταση αμόκ τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Τρίπολη, αφού προσπάθησε να κλέψει πρώτα το φορτηγάκι και στη συνέχεια το… άλογο ενός κτηνοτρόφου!

Οπως προέκυψε, ο 39χρονος γυμνιστής, που είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Γλυφάδα, είναι ο γιος της 67χρονης «εγκεφάλου» του καρτέλ της κοκαΐνης και των ναρκωτικών χαπιών που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ωστόσο, η σχέση τους είναι επεισοδιακή, λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο 39χρονος. Μόλις την προηγούμενη ημέρα της σύλληψής του στην Τρίπολη η 67χρονη είχε υποβάλει μήνυση κατά του γιου της για ξυλοδαρμό.

Αγνωστο πώς, την επόμενη ημέρα ο 39χρονος βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή Αλωνίσταινα της ορεινής Αρκαδίας, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου. Εκεί τον είδε ένας κτηνοτρόφος… τσιτσίδι μέσα στο αυτοκίνητο και πλησίασε για να τον ρωτήσει αν χρειαζόταν βοήθεια.

Ομως ο 39χρονος βγήκε… αλαλάζοντας από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να μπει γυμνός στο αγροτικό του κτηνοτρόφου, ο οποίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έβγαλε τα κλειδιά από τη μίζα. Στη συνέχεια ο διαταραγμένος επιχειρηματίας ξέσπασε εναντίον του και το σόου του δεν τελείωσε εκεί. Αφού επιτέθηκε φραστικά στον κτηνοτρόφο, καβάλησε το άλογό του, που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα, και προσπάθησε να το ιππεύσει ξεσέλωτο. Ωστόσο, το άλογο πέταξε από πάνω του τον τσίτσιδο ιππέα που σωριάστηκε στο έδαφος! Τη σκυτάλη πήραν οι αστυνομικοί, που είχε ειδοποιήσει στο μεταξύ ο κτηνοτρόφος και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Σύμφωνα με την espresso, ο ίδιος, ο πατέρας του, η μητέρα του και ακόμη ένα άτομο έχουν ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την υπόθεση του καρτέλ των ναρκωτικών, τα οποία η 67χρονη έκρυβε μέσα σε… τρόφιμα στο σπίτι της! Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, με τον όρο της αυτοπρόσωπης παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This