Θύματα άγριου ξυλοδαρμού ντελιβεράδες στις Σέρρες!

Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών!

Must Read

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων νεαρών που χθες το βράδυ τσάκισαν στο ξύλο ντελιβεράδες στις Σέρρες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Επιλογές, μετά από τηλεφώνημα για παραγγελία που δέχτηκε μια εταιρεία, ένας διανομέας με μηχανάκι ανέλαβε να την παραδώσει. Πλησιάζοντας στο σημείο της παράδοσης βρέθηκε σε μια ομάδα δέκα περίπου ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν για να πάει προς το μέρος τους.

Αυτός νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε. Όταν ζήτησε να πληρωθεί, του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και ότι θα περνούσαν για να πληρώσουν από κει. Ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία όπου δούλευε για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους δυο ντελιβεράδες για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Επίθεση δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Ο ένας εργαζόμενος, όπως επιβεβαίωσαν πηγές στο Επιλογές, στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο καθώς είναι χτυπημένος στο κεφάλι. Έγινε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο στην χειρουργική κλινική όπου και θα παραμείνει έως και αύριο ενώ ο δεύτερος έφερε θλαστικά τραύματα και μετά από τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν επέστρεψε στο σπίτι του. Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This