Τρομακτική νύχτα για κοσμηματοπώλη στην Θεσσαλονίκη από εισβολή ληστών στο σπίτι του!

Άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 50.000 και περίπου 50 λίρες!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα γνωστός κοσμηματοπώλης της Θεσσαλονίκης και η οικογένειά του, όταν αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του, στην περιοχή των Πεύκων.

Ήταν περίπου 04.00 τα ξημερώματα, όταν τέσσερα άτομα μπήκαν στο σπίτι και υπό την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο της οικίας χρυσαφικά αξίας 50.000 και περίπου 50 λίρες.

αστυνομία περιπολικό

Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους αποχώρησαν χωρίς να πειράξουν τα θύματά τους. Κατά τη διάρκεια της ληστείας δυο τσιλιαδόροι ήταν στημένοι έξω από το σπίτι, έτοιμοι να ειδοποιήσουν τους συνεργούς τους, που βρίσκονταν μέσα, σε περίπτωση που κάποιος ειδοποιούσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πριν αποχωρήσουν πήραν μαζί τους το καταγραφικό σύστημα των καμερών ασφαλείας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This