Σοκ στο Νέο Φάληρο – Απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα και το παιδί του

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και πρόλαβαν το «κακό»

Must Read

Τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας και του παιδιού της προκάλεσαν αναστάτωση σε γειτονιά του Νέου Φαλήρου το απόγευμα της Δευτέρας, με τους περιοίκους να ειδοποιούν τις αστυνομικές αρχές. 

Ένας άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο, κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του, απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί τους, μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν. 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συνέλαβαν τον σύζυγο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, προλαμβάνοντας έτσι μια οικογενειακή τραγωδία!

Ο Αιγύπτιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάζει την σύζυγό του και το παιδί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This